Тук можеш да прочетеш отговори на въпроси, отправяни към SmartMS от пациенти с МС. Отговорите следват принципите на базираната на доказателства медицина и са само информативни.

Те могат да ти послужат единствено за отправна точка при по-нататъшната комуникация с твоя медицински специалист. Помни, че решение за твоето конкретно състояние или лечение не може да бъде взето въз основа на прочетеното в популярни или специализирани сайтове. Информираните решения за твоето здраве се вземат само от теб и твоят медицински специалист!

Ако не намираш достатъчно информация по въпроса, който те вълнува, не се колебай да се свържеш с нас. Приеми предизвикателството, остани информиран!

На фокус: Поправката на миелина На фокус: Поправката на миелина
В тази статия се фокусираме върху ремиелинизацията чрез преглед на най-важните клинични проучвания, които тестват нови лекарства за поправка на миелина.
02.02.2021
Как се отразява на болните с МС периодичното гладуване (само на вода)? Как се отразява на болните с МС периодичното гладуване (само на вода)?
Едно от последните научни проучвания на немски авторски колектив показва, че гладуването може да регулира имунните реакции и евентуално да стимулира образуването на миелин.
15.01.2021
Налтрексон при множествена склероза? Налтрексон при множествена склероза?
Понастоящем има доказателства, които подкрепят безопасността и поносимостта на ниски дози налтрексон при множествена склероза
26.12.2020
Премиум партньори
Партньори
С подкрепата на
H2Hive | Health to Hive
ПМА - всички права запазени. Общи условия и политика за поверителност.