Останете активни! Болница за рехабилитация „Сердика“ подкрепя хората с увреждания и осигурява безплатни преглед-консултации за деца и възрастни през месец декември.

Нека извънредната ситуация не Ви спира да се грижите за себе си! Много хора с хронични заболявания ограничават посещенията си в медицински заведения поради страх от заразяване, а това ограничаване може да окаже негативно влияние върху основното им заболяване, което да доведе до негативен ефект в дългосрочен план.

Възстановяването на двигателната активност е изключително важно за хората, живеещи с множествена склероза. То има множество позитивни ефекти, например  подобряване на равновесието, профилактика на неприятните мускули спазми, които са особено интензивни през зимата, възстановяване на активните движения, намаляване на болката, а също така и подобряване на  настроението и връщане на оптимизма ти.

SmartMS има удоволствието да Ви запознае с благородната инициатива на Болница за рехабилитация "Сердика", насочена към пациенти с множествена склероза и други увреждания.

„Ние от „Сердика“ призоваваме хората с увреждания да продължават да се грижат за овладяването на основното си заболяване и ги каним на безплатен преглед-консултация през целия месец декември. Медицинският ни екип ще изготви функционална оценка на пациента, както и индивидуална рехабилитационна програма спрямо персоналните особености и потребности.“

Медицинският екип на болницата е сертифициран да работи както с конвенционални методи за раздвижване и рехабилитация, така и с високотехнологични решения за здравето на пациентите си.

Сред основните мисии на Болница за рехабилитация „Сердика“, гр. София, е подобряване качеството на живот на пациентите, по-добро емоционално състояние, възстановяване на функциите и подобряване на движенията, необходими за ежедневния живот на пациентите.

От 2020 година „Сердика“ отвори врати на първия в България Център за роботизирана рехабилитация, в който най-модерната неврорехабилитация позната в света е достъпна за българските пациенти.

Къде се намира Болница за рехабилитация Сердика?

Адрес: гр. София, ул. Монтевидео 21А - Виж на картата

Как мога да си запиша час?

За повече информация за инициативата и записване на час можеш да използваш тел. 0878123329 или електронна поща info@serdika.com.